Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Diego Lopez napustio madridski Real i potpisao za Milan

diego lopez
Foto: NordPhoto/PIXSELL
13.08.2014.
u 19:40

Chelsea i Monaco bili su navedeni kao zainteresirani kupci, a na kraju je sjajni vratar završio u Milanu

Vratar Diego Lopez je nakon silnih nagađanja i "seljakanja" od jednog do drugog kluba našao sljedeću postaju svoje karijere. Bit će to u Milanu, a potpisao je ugovor do 2018. godine.

Bio je to očekivani scenarij jer više mu se nije garantiralo prvo mjesto u momčadi. Dapače, prema nekim informacijama trebao je biti tek treći vratar madridskog Reala, iako je posljednje dvije sezone dokazao da ima mjesto među vratnicama svaku utakmicu.

Zbog svega toga shvatio je da mu ne preostaje drugo nego otići i to na kraju u klub koji se uopće nije spominjao u svim glasinama. Chelsea i Monaco bili su navedeni kao zainteresirani kupci, a na kraju je sjajni vratar završio u Milanu.

>> Lopez se zbog Navasa posvađao s čelnicima Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije