Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti Brazilac

Diego: Juventus me izigrao, samo sam zato došao u Wolfsburg

Diego
Reuters
02.09.2010.
u 16:41

Novi član Wolfsburga Diego tvrdi da su ga čelnici Juventusa izigrali te da se zato vratio u Njemačku nakon samo godinu dana igranja u Seriji A.

– Prije transfera trener Delneri mi je govorio da sam nezamjenjiv, ali onda je jednog dana došao i rekao da me prodaju – rekao je Diego te dodao:

– Sportski direktor Marotta nema pojma o svom poslu. U momčadi hoće samo Talijane i velike zvijezde, a onda dovede Miloša Krasića. Svaka mu čast, ali on nije velika zvijezda. Marotta nije dorastao Juventusu. (kl/VLM)

Komentara 2

AU
aurora08
19:53 02.09.2010.

diogo mislio: bum ja vama makarunima pokazao kak se igra nogomet, to je i potvrdio svojom igrom i odigra tako dobro da su ga ti isti makaruni protjerali, mogu bogu hvaliti kaj su ipak spasili dio love ulozenog i istog, hehehehehehe diego hehehehehhe

Avatar AztekCro
AztekCro
11:07 03.09.2010.

Ovaj Diego je smiješan čovjek. Nije valjda tek izašao iz vrtića pa da ne zna da nema nezamjenjivih? A osim toga, Diego i Krasić su negdje u istom rangu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije