Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret

Diego Costa odbio Brazil i igrat će za Španjolsku

Diego Costa (1)
Reuters/Pixsell
29.10.2013.
u 20:13

Diego Costa izrazio je želju da u budućnosti igra za Španjolsku, a to je navodno i potpisao kod javnog bilježnika

Diego Costa, nogometaš Atletico Madrida, ove sezone igra u vrhunskoj formi. U deset nastupa postigao je 11 golova i iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Nije ni čudo da je "posvađao" dvije reprezentacije.

Naime, rođen je u Brazilu i za njihovu reprezentaciju odigrao je dvije utakmice, ali radilo se o prijateljskim susretima pa ga je odlučila pozvati i Španjolska. S obzirom na to da već godinama igra u njihovoj ligi, a dobio je i državljanstvo, željeli su ga i u svojoj reprezentaciji. A čini se da su u tome i uspjeli. Naime, prema pisanju Marce, Diego Costa izrazio je želju da u budućnosti igra za Španjolsku, a to je navodno i potpisao kod javnog bilježnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije