Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Didulica: Ovo je zlatna generacija, možemo napraviti rezultat

Joey Didulica
AFP
04.06.2012.
u 15:20

– Mislim da s Ircima nećemo imati problema. Oni su jaki kada igraju na svome travnjaku, u Irskoj

Bivši vratar hrvatske reprezentacije Joey Didulica u razgovoru za Goal.com prognozirao je hrvatske šanse na Euru.

– Mislim da se možemo kvalificirati u četvrtfinale. Ovo je zlatna generacija Hrvatske. Modrić dostiže vrhunac svoje karijere, Kranjčar je u najboljim godinama, Ćorluka također. Eduardo i Olić u najboljim su napadačkim godinama. Blagoslovljeni smo s igračima poput Modrića i Kranjčara koji nisu imali priliku pokazati svoju kvalitetu na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Imat će veliku želju da to isprave – rekao je Didulica.

Zanimljiv odgovor dao je na pitanje tko bi mogao zabljesnuti na prvenstvu.

– Ako Kalinić dobije priliku, može zabiti. Nadam se da će imati sjajan turnir i nametnuti se većim klubovima.

Prema njegovu mišljenju, Hrvatska će proći skupinu.

– Mislim da s Ircima nećemo imati problema. Oni su jaki kada igraju na svome travnjaku, u Irskoj. Tamo su iznimno srčani. Ali, Hrvatska mora u ovom susretu uzeti tri boda. Tradicionalno smo jako dobri protiv Italije. Uvijek uđemo u susret kao autsajderi, ali ih redovito dobijemo na velikim natjecanjima. Sjajno je što sa Španjolcima igramo posljednju utakmicu. Hrvatskoj je samopouzdanje veliki faktor. Zato se nadam da ćemo do tog susreta imati šest bodova na ljestvici – zaključio je Didulica.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MaSpa
15:24 04.06.2012.

Ako Hrvatska pobijedi u svim utakmicama, osvojit ćemo Euro! Tko misli drugačije, spreman sam za opkladu pod bilo kojim uvjetima!

SN
snovakor
17:16 04.06.2012.

Jako interesantno kako su svi naši igrači pametni prije svega ! Nemojte poslije plakati, kad počnu pakirati nakon 2.kola na početku ! Što čete samo tada pisati...baš me interesira ! Ova Repka ni zdaleka nije ono što je bila, kadkad ju je preuzeo Bilić !!! Ni u ludilu ! Mogu im samo poželjeti što bolji rezltat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije