Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Uklizava" šefu

Di Matteo, čuvaj se! Lampard želi mjesto menadžera u Chelseaju

'Chelsea\'s Frank Lampard (C) celebrates after scoring a penalty against Benfica during their UEFA Champions League quarter-final, second-leg, football match at Stamford Bridge in West London on April
'GLYN KIRK'
29.08.2012.
u 13:52

Veznjak Chelseaja otkrio je da po završetku karijere namjerava ostati u nogometu kao menadžer, a volio bi početi u Chelseaju.

Nemojte se čuditi ako Franku Lampardu odjednom poraste minutaža u Chelseaju. To se samo menadžer Roberto di Matteo bori za svoje radno mjesto! Šalu na stranu, kapetan i legenda kluba sa Stamford Bridgea najavio je da po završetku karijere namjerava ostati u nogometu. Štoviše, Lampard cilja na mjesto menadžera u nogometnom klubu.

– Znam da možda zvučim napuhano i sebično, ali ne želim početi tako da se moram dokazivati u nekom manjem klubu. I iako ne očekujem da samo tako ušetam na mjesto menadžera Chelseaja, ovo je jedini klub koji se mogu zamisliti da vodim – kaže 34-godišnji Lampard kojemu je ostala još godina dana na postojećem ugovoru i nada se da će potpisati novi kojim će i zaključiti nogometnu karijeru.

– Ali ne bih volio da se navijači okrenu protiv mene kao menadžera zbog loših rezultata i zaborave sve ono dobro što sam napravio kao igrač – dodaje Chelseajev veznjak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije