Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOCIONALNI WIMBLEDON

Devet godina od slavlja Gorana Ivaniševića

'Croatia\'s Goran Ivanisevic celebrates after beating Pat Rafter of Australia to win the men\'s final at the Wimbledon Championships July 9, 2001. Ivanisevic beat Rafter 6-3 3-6 6-3 2-6 9-7.  REUTERS/
'IAN WALDIE'
09.07.2010.
u 07:10

Na današnji dan prije točno devet godina najveći hrvatski tenisač Goran Ivanišević u povijesnom meču protiv Australca Raftera stigao je do svog jedinog wimbledonskog naslova, i to nakon 9:7 u petom setu.

Bio je to njegov četvrti finale na terenima All England Cluba, a još se i danas pamti veličanstven doček u rodnom Splitu. Goran će danas na tribinama Spaladium arene bodriti najbolje hrvatske tenisače u susretu Davisova kupa protiv Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije