Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET NA PIJESKU

Detono Zagreb obranio naslov, Horvat samo kao gledatelj

Rukomet na pijesku
BHC Larvik
01.08.2011.
u 21:40

Pobjednici posljednjeg turnira u Umagu bili su u obje konkurencije dubravaši. Sokolaši su, pak, dvaput bili drugi

Rukometaši Detono Zagreba i rukometašice zagrebačkog Sokola novi su prvaci Hrvatske u rukometu na pijesku. Nakon što je ugostio najbolje europske, Umag je ugostio i najbolje hrvatske rukometaše na pijesku. Tereni Stella marisa bili su domaćin posljednjeg turnira ovogodišnje serije prvenstva Hrvatske, nakon Čakovca, Zagreba, Zadra i Trogira.

U muškoj konkurenciji, Detono Zagreb slavljem na dva turnira (Zadar, Trogir) obranio je naslov prvaka. Detonovci su i aktualni klupski europski prvaci, a u svojim redovima imaju nekoliko hrvatskih reprezentativaca predvođenih kapetanom Hrvojem Horvatom.

– Ja sam njihov samo pridruženi član. Došao sam ih bodriti samo jedan dan. Dovoljno su bili jaki i bez mene. Jer, u sastavu su imali reprezentativnog vratara Totića koji je bio najbolji vratar europskog prvenstva te dva zlatna krila s EP-a, Jurića i Paradžika – istaknuo je Hrvoje Horvat.

Drugo mjesto u ukupnom redoslijedu osvojila je Dubrava, dok su treći sokolaši. Let cepelin Toma soft, koji su uoči umaškog turnira bili drugi, na kraju su tek četvrti.

U ženskoj konkurenciji prvi su naslov prvakinja Hrvatske osvojile sokolašice. Na završnom turniru uspjele su sačuvati bodovnu prednost u odnosu na druge, Detono Zagreb, dok je treće mjesto pripalo Dubravi.

Pobjednici turnira u Umagu su rukometaši i rukometašice Dubrave. U obje konkurencije Sokol je bio drugi. Kod muških, treći je bio Detono Zagreb, a kod ženskih Kontesa Nera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije