Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet na pijesku

Detono Zagreb ide u Malagu po treći naslov u nizu

'pesak1'
''
02.06.2011.
u 10:18

Naši najuspješniji klubovi na Mastersu bili su Kontesa Nera i Detono Zagreb koji su po dvaput osvajali prva mjesta

U španjolskoj Fuengiroli, atraktivnom turističkom mjestu pored Malage, ovaj vikend održat će se EBT Masters finale, natjecanje osam najboljih klubova u rukometu na pijesku, a pobjednik će ponijeti naslov europskog prvaka. Hrvatsku će, kao i prethodnih godina, predstavljati sastavi Detono Zagreba u muškoj i ženskoj konkurenciji te Chemo profila Zagreba u muškoj konkurenciji.

– Peti put uzastopce igramo na tom natjecanju, na posljednja dva bili smo prvi. Favoriti smo, no puno je lakše osvojiti nego braniti naslov. Dosad nikomu nije uspjelo dvaput obraniti naslov prvaka – rekao je Ivan Jurić, kapetan Detono Zagreba.

Detonatorice će pokušati postići što bolji rezultat.

– Mislim da bismo velikim zalaganjem i slogom na terenu mogli postati jedno od ugodnijih iznenađenja turnira – rekla je Tea Milić, krilna igračica Detono Zagreba.

Igor Požeg, igrač Chemo profila Zagreba, rekao je:

– Ove godine sreća nas pri ždrijebanju skupina nije mazila. Tako ćemo u borbu za polufinale morati igrati s ponajboljim europskim sastavom Axa Beach Stars, zatim s drugom momčadi s prošlogodišnjeg Mastersa Waterboys Neerstedtom, te s najugodnijim iznenađenjem lanjskog Toura Ekaterinodarom, koji ima sedam ruskih reprezentativaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije