Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE TOČNO GODINU DANA

Detalj pokazuje Modrićevu genijalnost. Maestro je veličina za koju godine ne prolaze. Ovo je dokaz

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/13
26.02.2024.
u 23:37

Na današnji dan prije godinu dana ‘maestro’ je ušao s klupe pa iz kornera – opet spektakularno – asistirao Rodriguezu koji glavom posprema loptu u gol za izjednačenje u ljutom derbiju protiv Atletica

Zapravo je sve o Luki Modriću sažeo u kolumni novina španjolskog Asa Carlos Forjanes i objasnio to ovako:

- Luka Modrić je besmrtan, čudesan i neukrotiv. Hrvatski kapetan se ne gasi i napisao je enciklopediju u ljubavi prema ovoj igri. On se poput odmetnika odupire balkanskom tvrdoglavošću kako godine ne bi prevagnule nad njegovim beskrajnim talentom. Za njega je odustajanje uvreda, kako god završio na kraju ove sezone u Realu. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/19

Podsjetimo, nepoderivi kapetan Hrvatske, ušao je u igru 15 minuta do kraja u 26. kolu La Lige, a šest minuta kasnije donio je Realu pobjedu protiv Seville 1:0. Modrić je zabio spektakularno, udarcem s 20-ak metara.

A detalj koji dodatno pojačava riječi španjolskog novinara pronašli smo u arhivi, jer točno prije godinu dana, Modrić je činio isto što radi I godinu dana stariji – donosi Realu s klupe prijelomne pobjede. 

VEZANI ČLANCI:

Na današnji dan prije godinu dana ‘maestro’ je ušao s klupe pa iz kornera – opet spektakularno – asistirao Rodriguezu koji glavom posprema loptu u gol za izjednačenje u ljutom derbiju protiv Atletica

Ovako je to tada izgledalo, za Modrića godine zaista kao da ne prolaze.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
02:34 27.02.2024.

A ne oni moji šetači, vucaraju se terenom a tek 23 na leđima 🤓

CO
com4
23:53 26.02.2024.

12 članaka o jednom golu, genijalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije