Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petar musa

Deseti ligaški pogodak u sezoni mladog hrvatskog napadača

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
03.04.2022.
u 12:06

U 16. minuti Gustavo je postigao prvi pogodak iz jedanaesterca, dok je u 37. Musa povećao na 2-0. Na startu drugog dijela domaći sastav je smanjio golom Cadiza, ali se do kraja rezultat više nije mijenjao

Niz pogodaka u dresu portugalskog prvoligaša Boaviste nastavio je 24-godišnji hrvatski nogometaš Petar Musa.

U dvoboju 28. kola portugalske Primeira lige Boavista je u gostima svladala Famalicao 2-1, a veliki dio posla Boavista je obavila u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodila 2-0.

U 16. minuti Gustavo je postigao prvi pogodak iz jedanaesterca, dok je u 37. Musa povećao na 2-0. Na startu drugog dijela domaći sastav je smanjio golom Cadiza, ali se do kraja rezultat više nije mijenjao.

Boavista je trenutačno na 11. mjestu ljestvice, a Musa je postigao jubilarni deseti ligaški pogodak za Boavistu ove sezone. Trenutačno je na desetom mjestu ljestvice strijelaca.

>> Hrvatska skupina na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije