Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI TRAŽE TRENERA

Desetak je trenera spomenuto, a Kek je bio velika želja

\'Slovenia\'s team coach Matjaz Kek speaks during a news conference in Tallinn October 11, 2010. Slovenia will face Estonia during their Euro 2012 qualifying soccer match on October 12. REUTERS/Ints K
Reuters
28.10.2010.
u 18:03

Kakvo je to jutro u Poljudu bilo. Opet jedno od onih ludih. Kampiranje od ranih jutarnjih sati, prebrojavanje tko je sve ušao u klupske prostorije.

Prvi je došao direktor Grbić, pa Svaguša i Kalinić. Njih trojica su održala radni sastanak, pa im se pridružio dio Nadzornog odbora. I onda je oko 11 sati počelo. Spomenuto je barem deset trenera, nabrojeno je nekoliko europskih zemalja. Iz Slovenije su se zavrtjela čak tri imena, prva želja, ujedno i najozbiljnija, bio je izbornik Matjaž Kek.

– Zaokupljen sam sa Slovenijom, čast mi je što me se spominje u kontekstu trenera Hajduka, ali, iskreno, nitko me službeno nije zvao – kazao je Kek novinarima.

A slično je rekao i onima koji su ga, dok je bio kod zubara, zvali u Hajdukovo ime. Pala je ideja o Srečku Katancu, spomenut je i iskusni Bojan Prašnikar. U jednom trenutku iz Poljuda je krenuo zov prema Izraelu, preko Francuske. Navodno je Željko Kerum rekao Ivici Šurjaku da nazove Luisa Fernandeza, izbornika Izraela, i da ga priupita o planovima. Ponuđen je Norvežanin Trond Sollied, odmah je odbijen. Naravno, pogledalo se i u susjedovo dvorište, nekima iz Poljuda pao je na pamet Ivan Katalinić. Pa Zoran Vulić, spomenut je i Branko Karačić...

Stanka je bila za ručak, u Hajdukov restoran dolazila su po trojica, Svaguša se smješkao. Navodno, nije bilo novih ideja. Ali, radili su mobiteli, pa su kandidati otpadali.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:49 28.10.2010.

Pod kojim brojem na toj listi lezi ima proslavljenog,trenera,menadzera,biznismena...llegendarnog bilog tica igora stimca???Tc,tc.tc...e moji ajdukovci...imate takvog trenera pod nosom a niko ga i ne spominje u tim vasim kombinatorikama.

Avatar Mikro
Mikro
19:29 28.10.2010.

Bilo tko da dođe isto je, kad ovi nemaju Hajdučko srce da igraju!

BS
Berekin ST
22:05 28.10.2010.

ako je kerum gradonacelnik grada, mucalo intendant teatra, predsjednik kluba pekar svagusa, onda trener hajduka moze bit i neko od poznatih gradskih redikula... mozda cak i neki krojac, ako i ne skroji tim od jedanaest igraca moze skrojit tendu priko grada pa da nam i ona ne fali kako bi bili jedan veliki cirkus kako je natuknija smoje u velom mistu... ako cemo ozbiljno kate bi bija najbolji izbor. jedini je napravija nesto sa klubom a i sa splitom dobro brodi iako mu je basic u splitu sve pripremija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije