Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK PO KORAK
Povratak na članak

Deset razloga zašto je HNL najkvalitetniji u svojoj povijesti

Da ne bismo ostali samo na suhim tvrdnjama i govorili “vjerujte nam”, treba obrazložiti zašto je to tako.

Komentari 12

LU
LudiAlen
08:36 06.04.2021.

Stvarno je liga nikad jača. Svaki tjedan je najmanje jedan ili dva derbija, prva petorka izuzev dinama i gorice pojačali se u zimskom roku sa vrhunskim igračima (Livaja, Santini, Drmić...) stvarno gušt za gledat. Samo neka naste u ovakvom ritmu.

VL
HR
hrvat123
07:49 06.04.2021.

HNL je sada najbolji jer su ga Mamici gradili 15 + godina, nema kluba u HNLu kojeg na neki nacin nisu Mamici pomogli ukljucujuc i Hajduk a pomagali su ih financijski i igracki, otkupili su za 800 tisuca eura Andrejasevica od Hajduka da im pomognu a nije im trebao i nije igrac za Dinamo i poslali su ga u Rijeku, skoro da nema kluba u HNLu gdje nema Dinamovih igraca pa cak i u drugoj ligi ih ima, Mamici su doveli Dinamo i Repku skoro do Evropskoh vrha, Dinamo je svim klubovima HNLa privredjivao svaku godinu velike novce u Evropi i td. ali sad je tome kraj jer antihrvatski neprijatelji uz pomoc domacih izdajnika su uspjeli sve to unistit i jos se ceka samo finale kad ce preuzeti Dinamovu blagajnu

VL
MA
Maui
07:48 06.04.2021.

Rijetko kvalitetna analiza.

VL
LU
LuksKoks
08:45 06.04.2021.

Tribine i gledatelji su tocni za svaki HNL klub osim Hajduka.Moramo biti realni i vidjeti da je 2019. prosjek gledatelja bio 12 tisuca,a da je na svakome derbiju bilo minimalno 25 tisuca sto nikoji drugi HNL klub nema.Slazem se da je bilo skoro pa i tuzno gledati jednu utakmicu prve lige npr. Slaven Belupo-Varazdin a utakmica ima cijelih 350 gledatelja.

VL
KR
kristov
08:25 06.04.2021.

Nema Mamića, a Dinamo je i dalje prvi i prvak!

VL
DU
Deleted user
07:56 06.04.2021.

Sve je točno osim VARa. PreVARa je izmišljena da glumi poštenje, a očite stvari ljudi u nekakvoj sobi ne žele da vide. Da je nekome doista do poštenja onda bi cijeli stadion na velikim ekranima vidio sumnjivu situaciju, a ne par sumnjivih likova koji se zovu suci. Uz sve to zaleđe od par milimetara je takav debilizam, kao da gledam utrku na 100 metara. Kakvi su sve golovi poništeni radi ove izmišljotine. To ubija kreativnost, jer igrač podsvjeno razmiplja da će mu gol biti poništen.

VL
Avatar patriot-2010
patriot-2010
08:52 06.04.2021.

Još kad se do kraja riješimo svih lopova (Mamići, Miškovići, Kustići...), kad se u reprezentaciju počnu zvati najbolji (Livaja), a ne igrači pod Mamićevim ugovorom (Oršić), kada suci budu doista neovisni (15 god. kradu Hajduk i nikom ništa a jedna greškica protiv Dinama i Dinama 2 (Rijeka) mijenja se cijelo sudačko vodstvo).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.