Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆAO SE UMORNIM

Deschamps: Odlazak iz Juventusa bila je pogreška

Didier Deschamps
Reuters/Pixsell
17.04.2010.
u 10:33

Didier Deschamps, aktualni trener Marseillove nogometne momčadi, žali što je 2007. godine napustio redove torinskog Juventusa nakon što mu je osigurao prvoligaški status.

Francuski strateg odstupio je s mjesta trenera momčadi pred kraj sezone u kojoj je klub, kojeg je calciopoli skandal srušio u Seriju B, već osigurao povratak u talijansko nogometno prvenstvo.

- Bila je to moja velika pogreška, ali i odluka koju nisam lako donio. Osjećao sam se umornim, slijedio sam neke loše savjete koji su rezultirali krivo donesenom odlukom. Sada to shvaćam, platio sam danak neiskustvu - priznaje Deschamp, a na upit bi li ponovno pristao voditi "staru damu" odgovara potvrdno:

- Iako se to u ovome trenutku ne čini izglednom opcijom, jer u klubu su i dalje neki ljudi s kojima se nisam slagao, nikad ne reci nikad. Da sam na njihovom mjestu, angažirao bih sebe. Sretan sam u Marseilleu, ali Juventus je Juventus i kada me već pitate, da, vratio bih se ondje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije