Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PILA NAOPAKO

Deschamps: Milan ima najbolji napad na svijetu

Pato
Reuters
24.11.2009.
u 21:30

U srijedu će jedan od interesantnijih ogleda Lige prvaka biti meč Milana i Marseillea na San Siru. Prvi ogled ova dva rivala završio je pobjedom Milana na Velodromeu 2:1 uz dva pogotka Pippa Inzaghija.

Dvoboj u srijedu najavio je trener momčadi s Azurne obale Didier Deschamps, koji je ponudio prilično čudnu izjavu.

- Milan ima najbolji napad na svijetu! Stvarno to mislim, jer u njemu ima strašno mnogo talenta - rekao je trener koji je uveo Juventus iz Serije B u Serije A prije nekoliko godina.

- Četiri igrača koja igraju prema naprijed, a pritom mislim i na Ronaldinha, mogu okrenuti svaku utakmicu, protiv bilo koga, u svoju korist. Stvarno mislim da su najjači u Europi u ovom trenutku.

Deschamps nije pojedinačno govorio o kvalitetama, tek se dotaknuo Ronaldinha.

- Kod njega je samo bilo pitanje kada će biti fizički spreman za najvišu razinu nogometa. E, pa sada je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije