Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Alžiru potres magnitude 4.5

Hrvatska sportašica: Prepala sam se, nisam znala trebam li bježati van ili ostati

Srbić zlatni, Đerek dva puta srebrna za kraj najuspješnijeg Svjetskog kupa u Osijeku
Dubravka Petric/PIXSELL
27.06.2022.
u 13:07

– Bio je to dug dan. Na kraju je sve sretno završilo. Ova dva finala kruna su mog rada proteklih nekoliko mjeseci. Konkurencija je prilično jaka, tu su, recimo, Talijanke koje su bile ekipno treće na svjetskom prvenstvu. Tu su Španjolke koje su se plasirale na Olimpijske igre u Tokiju.

Pravi kaos što se tiče rezultata vlada na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu. U vrijeme interneta doista je nevjerojatno da su gimnastičarke doznale svoje rezultate debelo poslije ponoći, a svoje su nastupe završile pet, šest sati ranije. Takvo nešto nije se događalo na natjecanjima prije 50 godina kada nije bilo računala, kada su se ručno izračunavali rezultati.

Za dvije naše gimnastičarke, Anu Đerek i Tijanu Korent, čekanje se isplatilo. Ana se plasirala u finale vježbe na parteru i gredi, a Tijana Korent na preskoku.

– Ne znam što bih rekla za rezultate. Navikli smo da ih znamo odmah poslije nastupa. Vidjela sam svoju ocjenu u dvorani, ali nigdje nisam mogla vidjeti trenutačni redoslijed. Baš mi je bilo čudno što sam cijeli dan čekala rezultate jer "live" rezultati s gimnastičkog natjecanja bili su jednostavno nedostupni na internetu. Ustvari, nije ih ni bilo. U jednom sam trenutku pomislila da ću stvarno otići na spavanje, a da ne znam jesam li u finalu? – rekla je Ana Đerek i nastavila:

– Bio je to dug dan. Na kraju je sve sretno završilo. Ova dva finala kruna su mog rada proteklih nekoliko mjeseci. Konkurencija je prilično jaka, tu su, recimo, Talijanke koje su bile ekipno treće na svjetskom prvenstvu. Tu su Španjolke koje su se plasirale na Olimpijske igre u Tokiju.

Jučer se u Oranu dogodio i potres, jačine 4.5 stupnjeva po Richteru.

– Neki su osjetili potres, neki nisu. Ja sam ga dobro osjetila. U sobi su se tresli stolci i ormari. Mi smo smješteni u zgradama za koje se ne zna koje su godine izgrađene i jesu li uopće sigurne od potresa. Naravno da sam se prepala, otrčala sam do kolegice Tijane koja me u čudu pitala što je bilo? Očigledno nekima nije bilo tako stresno, a ja u tom trenutku nisam znala trebam li bježati van ili ostati – istaknula je Ana Đerek. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije