Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski nogomet

Derbi Partizana i Zvezde sudi stranac?

Zvezda Prosinečki (1)
Ozren Maršić
12.04.2011.
u 09:30

Derbi srpskog prvenstva između Partizana i Crvene zvezde, koji bi se trebao odigrati 23. travnja, vrlo vjerojatno će suditi stranac

Razlog je sve veći pritisak na suce, a pogotovo nakon nedjeljne utakmice Spartaka i Partizana u kojoj je sudac poklonio pobjedu crveno-crnima.

Partizan na ljestvici ima tri boda prednosti pred Crvenom zvezdom našeg Roberta Prosinečkog, pa bi taj dvoboj mogao odlučiti prvaka.

Inače, nikad u povijesti srpskog nogometa stranac nije sudio utakmicu.

Komentara 6

MA
Majur
09:47 12.04.2011.

Nek sudi hendikepirano stvorenje zvano EU JANEZ....on nije slovenac,hrvat,srbin,muslic,crnogorac,makedonac,a valjda ni sipac....on je jednostavno usamljeno stvorenje puno hendikepa pa je najpodobniji bit sudija da lijeci svoje frustracije na terenu....Lako ce te ga potkupiti,samo mu ponudite danonocni prilaz netu,besplatne cevape sa kajmakom,brlju i on je vas.......

BO
bomba
09:55 12.04.2011.

Razlog je sve veći pritisak na suce, a pogotovo nakon nedjeljne utakmice Spartaka i Partizana u kojoj je sudac poklonio pobjedu crveno-crnima. Novinar koji su crveno crni bili na utakmici, možda Milan dobro nisi napisao rossoneri.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:19 12.04.2011.

Mogel bi im sudit Ljatif Haljilji, nema puno za putovat, nije skup, zna stanje stvari....a stranac je >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije