Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET GOLOVA
Povratak na članak

Derbi je pružio odličan nogomet, a Dinamo je bio nadmoćniji od Hajduka i zasluženo slavio

U derbi oba trenera su promijenila svoje momčadi, tako je Čačić na klupi ostavio Drmića i Oršića, a zajedno su zaigrali Baturina i Ivanušec, dok je u napadu bio Petković. Dambrauskas je pak odlučio zaigrati s tri stopera, a i on je na klupi ostavio standardne Sahitija i Melnjaka.

Komentari 7

AP
apathylolz
09:28 14.08.2022.

Novinar samo sto se ne rasplace🤣🤣🤣🤡🤡🤡

VL
BI
Binga01
08:24 14.08.2022.

Slavio je 4:1 utakmici koju sam ja gledao.

VL
UJ
ujna
11:47 14.08.2022.

yutelovci u suzama - neprocjenjivo

VL
BU
bum5bar
08:40 14.08.2022.

Da Petković nije igrao bilo bi 6:1 za Dinamo

VL
DU
Deleted user
10:42 14.08.2022.

Jadni bili tiću, došla Gospa i fritula i tako 18 g.

VL
ST
stefj
09:32 14.08.2022.

Dobra utakmica, ono što veseli da je sudac odradio dobro i nema repova... Ovo je napokon utakmica gdje je Dinamo spojio i dobru igru i dobar rezultat... Prvih 15 minuta Hajduk bolji, opet nesiguran ulazak Dinama u utakmicu, no onda je Dinamo jednostavno ubacio u brzinu više i Hajduk nije mogao doći do lopte. Igra na jedan gol do nadoknade kada je Livaja potegnuo, prošao dvojicu i dao Atanasovu, a ovaj dao gol kakav valjda neće dati više nikad u životu... Drugo poluvrijeme, Dinamo bolji, ali ne toliko dominantan kao u 1. poluvremenu, no onda greška obrane Hajduka, 2 super poteza Baturine i to je bilo dovoljno za vodstvo. Hajduk se poslije 65. minute otvorio i bio bolji nekih 15-20 minuta, imali su i 2 šanse. Onda se opet pojavio Baturina i na kraju je još kontru povukao Ivanušec i to je bilo to... Baturina sve bolji, više ne nestane u utakmici kao prije, Ivanušec i dalje ima problema ako mu naprave blok, Petković puno bolji od Drmića kada se igra protiv bunkera, no Drmić je mogao i prije u igru, čim se Hajduk otvorio... Obrana još uvijek zna ispasti bez veze, vidi se da Ljubičić nije bek, a Šutalu fali utakmica, kao i Periću... Ovo je pokazalo da Dinamo ima 2 ekipe koje bi mogle osvojiti prvenstvo i da trener tu nema puno izgovora. LP ili EL, to je druga priča, tamo se neki igrači trebaju vratiti u formu ako se nešto želi napraviti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.