Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stožice
Povratak na članak

Derbi dežele: Slovenski klasik za pet nijansi sada bolji

Kako izgleda najvažnija utakmica u zemlji koja ima sudionika najjačeg europskog natjecanja i Aleksandra Čeferina, čovjeka na čijim vratima u Nyonu piše “president of Uefa”

Komentari 5

DU
Deleted user
13:50 29.08.2017.

predlažem autoru članka da iznad kreveta kamo katolici obično vešaju kršćanske motive stavi sliku dežele kako bi orgazam bio izdašniji

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
09:17 31.08.2017.

To je europska Slovenija koju je novinar realno opisao.. Jasno da je to hiljade kilometara daleko od naše balkanske kaljuže makar smo susjedi. To boli i radi toga i naše nature želimo ukrasti par kilometara mora. Želimo ali EU arbitraža je to sprečila.

VL
MA
Magnificus
14:30 29.08.2017.

taj "derbi dežele" je po kvaliteti u rangu našeg "derbija" rudeš-zaprešić.... sreća njihova da su im pola igrača naturalizirani bosanci inače bi im kvaliteta bila još gora

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.