Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Deportivo kod kuće razbio Real Sociedad, remi Jurićeve Genoe

Middlesbrough
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
05.12.2016.
u 23:21

U posljednjem susretu 14. kola španjolske lige. Deportivo La Coruna je kod kuće pobijedio Real Sociedad sa 5:1 i pobjegao iz opasne zone

U susretu 15. kola talijanske lige Stipe Perica igrao je posljednjih 20 minuta u pobjedi Udinesea protiv Bologne 1:0. Pobjednika je odlučio Danilo u 93. minuti.

U dvoboju Chieva i Jurićeve Genoe mreže su mirovale, utakmica je završila 0:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

No zato je pogodaka bilo u posljednjem susretu 14. kola španjolske lige. Deportivo je u La Coruni pobijedio Real Sociedad sa 5:1 i pobjegao iz opasne zone.

Sidnei je u 13. minuti otvorio seriju. U 29. Martinez je zabio autogol, a da s 3:0 odu na odmor pobrinuo se Andone. U 57. je smanjio Berchiche, no do kraja utakmice domaćin je zabio još dva gola, preko Babela i Andonea.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

U posljednjoj utakmici 14. kola engleske lige Middlesbrough je pogotkom Ramireza u 60. minuti pobijedio Hull sa 1:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Izvučeni su parovi trećeg kola FA kupa. Utakmice se igraju između 6. i 9. siječnja, a Bilićev West Ham igra protiv Manchester Cityja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije