Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomiče granice

Dennis Rodman ponovno u Sjevernoj Koreji, posjetit će i Zoološki vrt

Dennis Rodman
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.06.2017.
u 10:23

Rodman je jedan od rijetkih Amerikanaca koji se osobno upoznao s Kim Jong-Unom, ali nitko nije mogao potvrditi hoće li se i ovaj put sastati s vođom Sjeverne Koreje

Dennis Rodman ponovno je u posjeti Sjevernoj Koreji. Bivši NBA košarkaš snimljen je u zračnoj luci u Pekingu, ali nije želio davati komentar. Iz Pjongjanga su poručili da se raduju njegovoj posjeti koga veliki vođa Kim Jong-un jako cijeni.

Rodman dolazi u Sjevernu Koreju u vrijeme kada vlada napetost između Pjongjanga i Washingtona. Od sjevernokorejskih dužnosnika doznalo se kako je bivšem košarkašu svaki dan dobro isplaniran.

U srijedu je razgovarao s košarkašicama i s ministrom sporta, a tijekom boravka još će posjetiti i Zoološki vrt u Pjongjangu.

 

Rodman je jedan od rijetkih Amerikanaca koji se osobno upoznao s Kim Jong-Unom, ali nitko nije mogao potvrditi hoće li se i ovaj put sastati s vođom Sjeverne Koreje.

Tijekom zadnje posjete Rodman je u Sjevernu Koreju doveo bivše NBA zvijezde na prijateljsku utakmicu. Nakon što se vratio u SAD mediji su ga optužili da promiče sjevernokorejski režim.

Rodmanov posjet mnogi su vidjeli kao namjeru da omekša sjevernokorejsku vlast kako bi pustili američkog studenta Otta Warmbiera koji je osuđen na 15 godina zatvora. No 22-godišnji student je nakon 17 mjeseci, baš u utorak kada je Rodman stigao u Sjevernu Koreju, pušten iz zatvore i vratio se u SAD.

Komentara 2

Avatar zagorac2
zagorac2
04:55 15.06.2017.

bilo bi mu bolje da neide tamo jer zadrzat ce ga ko imitaciju m....a

DH
dalibor.hren
13:07 14.06.2017.

Tam ( u ZOO - u) bi mogao i ostati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije