Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Demba Ba na korak do Chelseaja, Milan želi dovesti Drogbu

demba ba
PA/Pixsell
02.01.2013.
u 22:08

Daniel Sturridge prešao je iz Chelseaja u Liverpool, ali bluesi su istog trenutka pronašli zamjen - Demba Ba

Prvi je dan prijelaznog roka gotov i već su neke blagajne ispražnjene, a druge napunjene. Živahno je bilo u Engleskoj u kojoj su se dogodila dva mega-transfera.

Daniel Sturridge prešao je iz Chelseaja u Liverpool. Transfer je službeno potvrđen, a procijenjuje se na 15 milijuna eura. Dolaskom Sturridgea \"usamljeni\" Luis Suarez dobio je društvo u napadačkoj liniji.

U Chelseaju nisu dugo čekali da popune mjesto viška u kadru, odnosno da nađu drugu špicu uz Torresa pa je ponuda poslana napadaču Newcastlea, Senegalcu Demba Bi. Njegov dolazak na Stamford Bridge koštat će klub oko devet milijuna eura. Doduše, još se službena potvrda, odnosno pristanak igrača.

- Možemo potvrditi da je Demba Ba aktivirao otkupnu klauzulu i dobio naše dopuštenje da pregovara sa Chelseajem. Ne računamo na njega za utakmicu s Evertonom - poručili su iz Newcastlea koji mu je nudio produljenje ugovora, no nisu se mogli nositi s PSG-om, Arsenalom te aktualnim europskim prvakom Chelseajem.

Čelnici Milana odlučili su prodati brazilski dvojac Robinho – Pato te tako napraviti mjesta za Didiera Drogbu, koji trenutačno igra za Shanghai Shenhuu. Drogba želi otići iz Shanghaija jer mu kasne plaće, a u Milanu mu za godinu i pol ugovora nude devet milijuna eura. Robinho bi pak mogao u Santos, koji nudi odštetu od sedam milijuna eura. Iako su za njega ljetos platili 10 milijuna eura, čelnici Chelseaja stavili su na transfer-listu Marka Marina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije