Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A VOLJELI SU GA...

Delije ne biraju žrtve, milimetri su nedostajali da ozlijede košarkaškog genijalca

Huligan
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
19.04.2016.
u 19:13

Policija nije reagirala dok su se navijač i Teodosić verbalno nastavili sukobljavati

Košarkaši moskovskog CSKA prvi su izborili završni turnir Eurolige ove sezone koji će se igrati u Berlinu od 13. do 15. svibnja jer su u četvrtfinalu izbacili Crvenu zvezdu s 3-0 u pobjedama. No umjesto da se priča o tome i sjajnoj igri srbijanskog košarkaša Miloša Teodosića (12p, 7a), priča se o ludilu jednog navijača koji je donedavnog junaka košarke u Srbiji pokušao pogoditi bocom vode.

Sve se zbilo na samom kraju susreta, dok su igrači išli prema tunelu koji vodi do svlačionica. Nezadovoljnik se zaletio i bacio bocu, ali policija je svojim štitovima spriječila da ona stigne do Teodosića i ozbiljno ga ozlijedi.

Nakon toga je uslijedila scena kakva se konstantno viđa na utakmicama u Srbiji, policija nije reagirala dok su se navijač i Teodosić verbalno nastavili sukobljavati. Potvrda je to teze o sprezi Delija s vlastima u Srbiji, zbog čega neometano i bez straha čine što žele.

Sreća, ovaj put proslavljeni košarkaš nije stradao i sigurno neće žaliti što se ove sezone neće vraćati u to ludilo...

>> Moskovski CSKA 'pomeo' Crvenu zvezdu pobjedom u Beogradu

Komentara 6

Avatar strazar
strazar
00:34 20.04.2016.

U zatvor pa nek tamo malo razmisli prije nego ponovo nekoga gadja bocom

KK
kkCz
01:26 20.04.2016.

Kruti,budi miran,idi gledaj Cibonu u Fiba kupu

SL
slovenc007
22:01 19.04.2016.

Rađije pišite kako su vaši mladi rukometaši za dom spremni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije