Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK INTER 0:0

Delač zatvorio vrata pred Zecom i Šibenčanima

'za sport....130310.....sibenik Prva hrvatska nogomenta liga- Sibenik-Inter (Zapresic) Arija Ademi Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
13.03.2010.
u 17:10

Šibenčani su u susret s Interom krenuli silovito. Već u 2. minuti utakmice uslijedila je prva velika prilika za momčad Šibenika. Ademi dodaje Fuštaru koji udara prema vratima Zaprešićana, no vratar Delač brani.

Nakon toga zbog prekrašaja nad Fuštarom sudac dosuđuje jedanaesterac, koji izvodi Zec, no vratar Zaprešićana ponovno brani i Šibenčani ostaju bez tog važnog pogotka. No njihovi napadi na Ineterova vrata nisu posutajali do kraja prvog dijela susreta.

U 5. minuti Zec nakon vještog driblinga laganim udarcem upućuje loptu prema Inerovim vratima a ona prolazi desetak centimetara od vratnice, ali izvan terena.

Nastavlja se presing Šibenčana, tako da se gotovo cijelo prvopoluvrijeme igralo na polovini Zaprešićana.

Inter je tek u 21. minuti stvorio izglednu priliku, no udarac Gamarra nije završio pogotkom.

Uslijedio je niz napada Šibenčana, Gusić je u 33. minuti glavom loptu poslao pokraj vrata, a najefektniji udarac Šibenčana je u 45. minuti iz slobodnog udarca 'odaslao' Alispahić, no vratar Delač vrškom je prstiju spasio Zaprešićane od Šibenikova vodstva.

Silovite akcije šibenske momčadi nastavile su se i u drugom dijelu, no niz prilika njihove momčadi 'upropaštavao' je vratar Delač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije