Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan posao

Delač se vratio u Inter, stigli 
i mladi reprezentativci Srbije

\'06.03.2010., Zapresic, Hrvatska - Nogometnu utakmicu 19. kola T-Com 1. HNL na zapresickom stadionu odigrali su Inter Zapresic i NK Hajduk Split.Matej Delac. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
09.01.2013.
u 22:02

– Matej je došao na posudbu jer postoji mogućnost da nas u ovom prijelaznom roku napusti Krševan Santini

Branko Laljak, direktor zaprešićkog Intera, napravio je sjajan posao u prijelaznom roku. Iz Dinama je na posudbu za drugi dio sezone došao iskusni Nikola Pokrivač (27), a u klub se vratio Matej Delač, još uvijek vratar Chelseaja. Matej, koji će u kolovozu napuniti tek 21 godinu, otišao je iz Zaprešića 2010. godine. No Chelsea ga je odmah poslao na posudbu u Vitesse, potom u Češke Budejovice, a prvi dio ove sezone bio je u Vitoriji iz Setubala. No, i u Nizozemskoj, i u Češkoj, i u Portugalu branio je jako malo.

– Matej je došao na posudbu jer postoji mogućnost da nas u ovom prijelaznom roku napusti Krševan Santini – istaknuo je Laljak.

U veznom redu Inter će pojačati Haris Hajradinović, kapetan mlade reprezentacije BiH, koji je prvi dio sezone igrao za Olimpic iz Sarajeva, trećeplasiran u prvenstvu. Haris je u kvalifikacijama za EP do 19 godina postigao pogodak u pobjedi 4:2 protiv Kazahstana. A obranu će pojačati dva mlada reprezentativca Srbije – Milan Rundić i Nikola Radojčić.

– Igraju za selekciju do 20 godina, a dolaze iz Kolubare iz Lazarovca koja je prvi dio sezone završila na posljednjem mjestu druge srpske lige. Išao sam ih gledati i obojica su mi se odmah svidjela. Rundić je čak prošao probu u Boltonu, ali nije dobio radnu dozvolu – istaknuo je Laljak.

Rundić je dvaput bio strijelac za Kolubaru u prvom dijelu sezone, a obojica imaju prosjek ocjena 6,4 po utakmici.

– Sva trojica mladića oduševljena su uvjetima i smještajem u Zaprešiću, dobili su i automobile na korištenje – istaknuo je Laljak.

Inter će do 30. siječnja trenirati u Zaprešiću, a potom drugi put odlaze na pripreme u tursku Antalyu.

– Do kraja prijelaznog roka možda bude još jedno bombastično pojačanje – zaključio je Laljak.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
22:41 09.01.2013.

Triježnjenje i prizemljenje.

TA
tapito
23:26 09.01.2013.

Matej je otisao prerano...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije