Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Sarajeva

Delač: Razgovarao sam s Mourinhom, rekao mi je da računaju na mene

matej delač
Marko Lukunić/PIXSELL
29.01.2014.
u 15:11

- Čech je najbolji golman na svijetu i legenda kluba. Veliki je čovjek i izvan terena. Često mi sugerira i daje savjete i zaista mnogo učim od njega

Matej Delač ima novu stanicu u karijeri, odnedavno je iz Chelseaja na posudbi u Sarajevu. U razgovoru za Dnevni Avaz otkrio je kako su mu svi iz matičnog kluba poželjeli sreću.

- Svima je drago i svi su mi poželjeli mnogo sreće. Mourinho je veliki trener i čovjek. Neposredno prije leta za Sarajevo razgovarao sam s njim. Poželio mi je mnogo sreće u Sarajevu i rekao da u klubu ozbiljno računaju na mene, rekao je Delač te otkrio u kakvim je odnosima s Petrom Čechom.

- To je najbolji golman na svijetu i legenda kluba. Veliki je čovjek i izvan terena. Često mi sugerira i daje savjete i zaista mnogo učim od njega. Poželio mi je sreću pred put u Sarajevo i to mi puno znači.

Inače, Delač je iz Gornjeg Vakufa, postoji mogućnost i da dobije poziv Safeta Sušića.

- Prvenstveno me zanima Sarajevo i dvostruka kruna, tako da ne razmišljam previše o reprezentaciji. Ipak, ako se kojim slučajem dogodi takva ponuda, dobro bih razmislio o njoj. Uostalom, BiH je moja zemlja.

Komentara 2

MA
marlboro69
16:57 29.01.2014.

Ovaj dečko će doživjeti mirovinu s mišljenjem da će braniti u velikom klubu! Da je bio pametan, ostao bi u hnl još koju godinu i kao subasic otišao u ozbiljan klub a ovako će cijelu karijeru biti ptica selica!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:28 29.01.2014.

Je je, računaju na tebe. Malo Vojvodina pa Sarajevo pa Borac pa Čelik, dok ne istekne ugovor. Onda natrag u Inter, ali onaj iz Zaprešića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije