Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroj Matej

Delač: Nisam htio pažnju, osjetio sam da moram pomoći navijaču

delac
24.08.2013.
u 11:06

- I ja sam bio u sličnoj situaciji, u ratnom razdoblju, i znam kako je kada neko treba pomoć. Osjetio sam to na sebi

Nakon što je navijaču Vojvodine darovao novac za operaciju, mladi hrvatski reprezentativac Matej Delač oduševio je Novi Sad, ali i cijelu Vojvodinu te Srbiju. Postao je medijska zvijezda, iako mu to nije bila namjera.

- Jednostavno sam osjetio potrebu da mu pomognem i to je to. Viđao sam ga na utakmicama, a kad sam saznao da skuplja novac za operaciju, odlučio sam donirati. Nisam želio publicitet, samo sam htio pomoći i želja mi je bila da momak ozdravi - rekao je Delač u razgovoru za Telegraf.rs.

Zbog svima poznatih odnosa Srba i Hrvata, ova gesta dobila je još veći odjek u javnosti.

- I kada sam dolazio u Novi Sad, medijima u Hrvatskoj i Srbiji sam rekao da mi je žao svih žrtava koje su se dogodile i da ja na sve ljude, bez obzira koje su vjere i nacionalnosti, gledam isto. Ne radim razliku - rekao je Delač te zaključio:

- Radio sam ovakve stvari i prije, ali tada anonimno, jer, ponavljam, ne želim pažnju. I ja sam bio u sličnoj situaciji, u ratnom razdoblju, i znam kako je kada neko treba pomoć. Osjetio sam to na sebi.

>>Matej Delač oduševio Novosađane: Veliko srce hrvatskog vratara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije