Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matej Delač

Delač: Mislio sam da je Sno gotov

Matej Delač
Antonio Bronić
16.09.2010.
u 10:50

- Trenira me jedan od najboljih nizozemskih vratara Van der Gouw koji je šest godina branio za Manchester United.

Matej Delač, mladi hrvatski reprezentativni vratar, napokon je stao među vratnice nogometaša nizozemskog Vitessea kojemu ga je ove sezone posudila Chelsea. No, da ne bude zabune, branio je za drugu momčad, u ligi pričuva.

– Igrali smo protiv Ajaxa i do 60. minute vodili s 4:0, a potom je utakmica prekinuta, nakon što se njegov veznjak Evander Sno srušio na travu. Bio sam blizu jer je Ajax bio u napadu. Nije izgledalo dobro. Četiri puta davali su mu elektrošokove. Liječnici su brzo reagirali, ali kako nije davao znakove života, slutili smo najgore. Srećom, došao je k svijesti – istaknuo je Delač.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici, protiv Heerenveena, Delač je bio na klupi za pričuvne igrače.

– Naš prvi vratar Room zaista je dobar. No, strpljivo čekam svoju priliku i uvjeren sam da ću uskoro braniti za prvu momčad – rekao je Delač.

Kako je u Arnhemu?

– Grad ima 100.000 stanovnika. Blizu su Amsterdam i Köln. Družim se uglavnom sa Srbima Rajkovićem i Matićem koji su također došli s posudbe iz Chelsea, te sa slovenskim reprezentativcem Stevanovićem. Uvjeti su sjajni, a velika mi je čast raditi s trenerom vratara Raimondom Van Der Gouwom, koji je nekad branio za Manchester United – rekao je Delač.

Pratite li našu ligu?

– Žao mi je što se Lončarić ozlijedio. Drago mi je da je Interu krenulo.

Ladić vas i dalje ne zove u mladu reprezentaciju?

– Ne – slegnuo je ramenima Delač.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
downunder
11:01 16.09.2010.

A zašto Delač nije rekao sa Slovencem Stevanovićem nego kaže: \"....te sa slovenskim reprezentativcem Stevanovićem. \"? Ako je tu negdje EU@Janez volio bi da malo prokomentira ovo.

VA
Vatrenko
12:04 16.09.2010.

Ovo zadnje pitanje je naj interesantnije: Ladic vas nij zvao?... Kako moze pokraj Delaca proc, to mi nije jasno... Ma ja vam kazem, neka bilic njega zove za prvog, drugog ili treceg vratara ali neka je tu gdje mu jee mjestu u A reprezentaciji. Delac ce biti za koju godinu igracina...

Avatar AztekCro
AztekCro
13:05 16.09.2010.

Mislim da nikad neće braniti u bilo kojem većem klubu. Da je on stvarno tako velik potencijal bio bi odmah među prva 3 golmana u Chelsea-u. Jeste mlad, ali nema 15 godina. Kakovo kaljenje u Vitesse-u i to u rezervnom sastavu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije