Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matej Delač

Delač: Kao da sanjam, upoznao sam Ballacka i A. Colea

'SPORT- 18.09.09., Cakovec, Hrvatska-  NK Medjimurje-Inter, 8. kolo 1. HNL. Matej Delac, vratar NK Intera mislima je vec na Stanford Bridgeu u Chelsea. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
09.12.2009.
u 21:21

Mladi hrvatski vratar u srijedu ujutro prvi je put trenirao s prvom Chelseinom momčadi u njezinu kampu.

Matej Delač, mladi hrvatski nogometni vratar, odradio je prve sate u svom budućem klubu Chelsea.

– Željko Rumbak, trener vratara u zaprešićkom Interu, i ja smješteni smo u manji hotel u blizini kampa gdje Chelsea ima treninge. Prva momčad također je bila smještena u tom hotelu uoči utakmice i prve sam od svojih budućih suigrača upoznao Ballacka i Ashleya Colea. U utorak navečer bio sam na utakmici Lige prvaka između Chelsea i Apoela (2:2). Svi su očekivali pobjedu, no gledatelji nisu nezadovoljni napustili stadion jer su vidjeli dobar nogomet i četiri pogotka – rekao je Matej.

Jučer ujutro odradio je prvi trening.

– Još kao da sanjam. Ne vjerujem da sam tu. Zanimljivo je da je momčad na cjelodnevnom boravku u kampu. Nije kao kod nas, da poslije treninga svatko ode na svoju stranu. Tu se trenira, jede i spava – rekao je Delač.

Cijeli tjedan bit će u trenažnom procesu.

– U subotu ću opet na utakmicu. Ovaj put Chelsea na svom stadionu dočekuje Everton u prvenstvenoj utakmici – rekao je Matej Delač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije