Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želje i mogućnosti

Del Pierro želi nastaviti karijeru u Engleskoj

Alessandro del Piero (1)
AFP
16.05.2012.
u 15:57

Nakon osvajanja Serie A s Juventusom, poznati talijanski nogometaš izrazio je želju kako bih svoju karijeru želio nastaviti u Premier ligi

Juventusov veteran Alessandro del Pierro izjavio je kako bi želio nastaviti svoju karijeru u nekom engleskom klubu.

Svoju devetnaestogodišnju karijeru u Juventusu del Pierro je završio osvajanjem Serie A. Kao jedan od najboljih igrača današnjice, talijanski nogometaš izjavio je kako bi volio igrati u Engleskoj jer bi želio novi početak te nove izazove.

U engleskim medijima spominjala su se imena Arsenala, Spursa i Queens Park Rangersa, no del Pierre naglasio je kako nema dogovor ni s jednim klubom, samo je izrazio svoju želju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije