Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne dirajte legende

Del Bosque: U Engleskoj se ne bi ovako odnosili prema Casillasu

Iker Casillas
Igor Kralj/PIXSELL
17.04.2013.
u 18:14

– Najvažnije je da se oporavio od ozljede. Trenira i ima još puno vremena do Kupa konfederacija

Ikona madridskog Reala Iker Casillas proživljava svoje najteže dane u klubu. Vratar koji će u svibnju napuniti 32 godine u nemilosti je trenera Josea Mourinha zbog čega u posljednje vrijeme sve češće sjedi na klupi. Mnogi stručnjaci zbog toga mu daju javnu podršku, a posljednji koji je to učinio jest Vicente del Bosque, španjolski izbornik.

– Nezamislivo je da se to događa u Engleskoj, da je u pitanju neka njihova legenda poput Petera Shiltona. Imamo obvezu štititi igrače koji su nam puno dali – rekao je Del Bosque te prokomentirao Ikerov status u reprezentaciji.

– Najvažnije je da se oporavio od ozljede. Trenira i ima još puno vremena do Kupa konfederacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije