Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Casillas

Del Bosque: José je htio najbolje, zato je Iker bio na klupi

'Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas sits on the bench during their Spanish First Division soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga December 22, 2012. REUTERS/Marcelo del Pozo
Reuters
28.12.2012.
u 21:48

– Mourinho stvarno nikome nije dužan objasniti zašto neki nogometaš igra ili ne igra

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque nije htio kritizirati Realova trenera Joséa Mourinha zato što je Ikera Casillasa ostavio na klupi na gostovanju kod Malage. Portugalski je stručnjak tada dao povjerenje rezervnom vrataru Antoniju Adanu, a njegova je momčad izgubila sa 2:3.

– Takve odluke treneri ponekad donose. Mislim da je Mourinho bio uvjeren kako je donio najbolju odluku za momčad – kazao je Del Bosque.

A "slučaj Iker" komentirao je i pomoćni trener madridskog Reala Aitor Karanka

– Mourinho stvarno nikome nije dužan objašnjavati zašto neki nogometaš igra ili ne igra. Nema se što on opravdavati zbog svojih odluka jer sam najbolje zna kojem igraču treba što reći. Iker nije dobio nikakvo objašnjenje o tome zbog čega je završio na klupi. Trener ima pravo izabrati igrača za kojeg procjeni da će bolje odraditi posao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije