Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski izbornik za Milliyet.com.tr.
Povratak na članak

Del Bosque: Bilić je jedan od talentiranijih trenera

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vincente del Bosque dao je intervju za turski portal Milliyet.com.tr.

Komentari 11

BU
Bubra
14:47 24.10.2011.

Bilic je veliki talenat :) ali mislim da je Eu Janez jos veci talent samo jos da ga Admin ne brise onda bi sve bilo super.. Janezu ajde sad se logiraj sa Janez 2 Janez 3 Janez 4 valjda ce ce ti neki od ovih svih janeza uspjeti.

VL
OB
-obrisani-
15:03 24.10.2011.

24.10.2011. u 14:47h Bubra je napisao/la: Bilic je veliki talenat :) ali mislim da je Eu Janez jos veci talent samo jos da ga Admin ne brise zar to znači da imam štovatelje i među balakanskim domoljubno hendikepiranim juncima i jarcima ??

VL
ST
sttipe
15:22 24.10.2011.

hajduk je pun talenata..ali nema autoritativnog i studioznog trenera iza kojeg stoji uprava,i financiski stabilan klub..ima gomilu interesanata koji guraju svoje pulene..talenti biže ili propadaju..u dinamu potpisuju ropske ugovore,ili propadaju..bilić ima iza sebe takav interesni kaos,da ako prestane bit talent i postane potvrdjeni trener od formata,to će bit čudo veće od svih dosadašnjih..

VL
JO
jolly
15:42 24.10.2011.

Nažalost, između, potvrditi se kao trener (teži put) i omastiti brk kod transfera (lakši put), Bilić je odabrao ovo drugo.

VL
Avatar banijac68
banijac68
16:43 24.10.2011.

kojega Bilića on misli i od kada se on zanima za Hrvatski nogomet i on je samo rekao ono što su Turci htijeli čuti a da sada interviju Hrvatskim novinama bio bi isti samo bi zamijenio Tursku sa Hrvatsko i rekao bi da je dobro da Hrvatska igra u gostima i da onda može kod kuče se kalificirati na Euro to je samo lupanje prazne slame a sada če naš neko novinarčić ( Flak ili Dasović) napisati kako se De Boske boji perspektivnog trenera Bilića hahahahahahah

VL
PI
PIDOČA
16:45 24.10.2011.

EUJanez1@ tvoji kometnari o smrti Iztoka Puca su toliko jadni,da...

VL
OB
-obrisani-
18:35 24.10.2011.

Bilić je veliki talent. Da prolije mlijeko!

VL
CU
cupus
20:18 24.10.2011.

Samo vi koji komentirate tog ,janeza, ste jadniji od njega....

VL
KI
kiiko
20:23 24.10.2011.

pa ne moze covijek reci istinu u javnosti o misljenju bilica pa to niti jedan trener ne bi si dozvolio a svi mi znamo kako je bilic talentiran, zadnjih 3 godina

VL
SA
SajamTastine
21:53 24.10.2011.

Del Bosque je bio iskren i rekao je istinu. On sigurno dobro poznaje Hrvatsku, jer godinama smo medju najboljim reprezentacijama svijeta, ukljucujuci i na fifinoj rang ljestvici - za njegovu poziciju se podrazumjeva da mora dobro poznavati sve, a pogotovo najbolje timove svijeta..Bilic ima odlicnu i jako svijetlu trenersku buducnost! Pitanje za slijepce pljuvace: Koji to trener igdje, ima toliko hrabrosti u vatru baciti toliko mlade igrace u prvi A tim, i toliko uspjesno podmladiti reprezentaciju - Samo navedite bilo koga, igdje? Bilic ce biti vrhunski trener. U Engleskoj ce zaradjivati mnogostruko vise nego od HNSa i trebao bi imati ogromne bonuse za njegovu sposobnost da prepozna mladi talenat i hrabrost da ga osposobi dobro, gurajuci ga u igru, cime ce ustjedeti svome klubu odnosno svojim klubovima milijune na transferima. Ja se nadam da cemo postici uspjeh sa njim i u ovim dokvalifikacijama sa Turskom i na EPu i uopce se ne brinem s njim na klupi.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:16 24.10.2011.

Biliću nikad nije falilo talenta al mu povremeno fali hrabrosti. Moguće se ne zna nosit s pritiskom il nemre podnijet napise u novinama il očajnički želi nekaj postić s repkom....uglavnom to mu je jedini nedostatak!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.