Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se

Dejan Stanković igrat će protiv Hrvatske

\'Serbia\'s captain Dejan Stankovic (R) cries as Italy\'s goalkeeper Emiliano Viviano watches after the suspension of their Euro 2012 qualifying soccer match at the Luigi Ferraris stadium in Genoa Oct
ALESSANDRO GAROFALO
29.01.2013.
u 10:21

Razgovarao sam s njim o povratku i on se složio. Samo da upiše koji nastup za Inter prije naše utakmice u Zagrebu i bit će u sastavu – otkrio je izbornik Siniša Mihajlović

Dejan Stanković (34), prvotimac Intera i kapetan reprezentacije Srbije koji se od reprezentativnog dresa oprostio 2011. godine poslije neuspješnih kvalifikacija za Euro 2012, vraća se u reprezentaciju i za Srbiju će zaigrati već u Zagrebu 22. ožujka.

– Pričao sam s Dejanom o povratku i on se složio. Potrebno je, naravno, da počne igrati, da upiše neki nastup za Inter prije našeg meča u Zagrebu, ali vjerujem da to neće biti problem. Počeo je trenirati sa suigračima u milanskom klubu, a za tjedan do deset dana trebao bi biti spreman za utakmice. Do dvoboja s Hrvatskom ima mjesec i pol dana, sasvim dovoljno da se Stanković pripremi – rekao je izbornik Srbije Siniša Mihajlović.

Inače, Stanković zajedno sa Savom Miloševićem drži rekord po broju utakmica odigranih za reprezentaciju. Obojica su odigrali po 102 utakmice. Najavio je i da će na prijateljskoj utakmice Hrvatske i Južne Koreje, koja se igra 6. veljače u Londonu, imati svoga čovjeka koji će pratiti igru Hrvatske.

– Imat ćemo skauta na toj utakmici, želimo još jednom vidjeti Hrvate, premda naše pripreme za meč s njima i Škotima odavno traju. Praktički, sve je već pripremljeno, ali ostaje da se vidi još do tog 22. ožujka kakva će biti kadrovska situacija, na koga ćemo moći, na koga nećemo moći računati, rekao je Mihajlović. 

Komentara 1

MA
Majur
19:09 29.01.2013.

svasta....mogao bi i piksi,a mozda i dzajic navuci kopacke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije