Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Dejan Lovren u momčadi kola

'Olympique Lyon's Kim Kallstrom (R) celebrates with team mate Dejan Lovren his team's first goal against Auxerre during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon December 22,
ReutersPixsell
14.03.2011.
u 15:13

Nakon godinu dana prilagodbe, Lovren nagovještava da će biti nasljednik Crisa, legende Lyona - ističe Goal.com.

Nogometni portal Goal.com objavio je momčad 27. kola francuskog prvenstva. U njoj je  prvi put na mjestu stopera u formaciji 4-4-2 mjesto našao i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je bio vrlo dobar u pobjedi Lyona nad Sochauxom (2:0).

Uz Lovrenovo ime piše:

- Nakon godinu dana prilagodbe, mladi je Hrvat u Lyonu konačno zasjao punim sjajem. Bio je neprelazan u srcu obrane lavova, a iz kola u kolo pojačava reputaciju nasljednika Crisa, neupitnog autoriteta u obrani Lyona i kapetana momčadi.

Momčad kola (4-4-2): Cros (Sochaux) - Demont (Lens), Lovren (Lyon), Adriano (Monaco), Tremoulinas (Bordeaux) - Belhanda (Montpellier), Meriem (Arles-Avignon), Brison (Nancy), Remy (Marseille) - Giroud (Montpellier), Ayew (Marseille).

Komentara 4

Avatar flame
flame
15:29 14.03.2011.

Napokon ćemo dobti pravog nasljednika Roberta Kovača. S njim i Ćorlukom na poziciji stopera , te Kelavom na golu, bit će to odlična obrana, trenutno ipak slabiji dio repke.

MA
Majur
15:18 14.03.2011.

Odlican igrac i buducnost nase repke na poziciji stopera......samo oni koji pojma o nogometu nemaju ili su jalni su govorili da nece uspjeti vani......

Avatar Topgen
Topgen
15:34 14.03.2011.

Bravo Lovren. Kad se samo sjetim komentara kad je otisao u Lyon ... Ovo dokazuje da stranci bolje poznaju kvalitet nasih igraca nego mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije