Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfermarkt

Dejan Lovren u Bayernovoj je igračkoj križaljci za iduću sezonu

'Olympique Lyon's Kim Kallstrom (R) celebrates with team mate Dejan Lovren his team's first goal against Auxerre during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon December 22,
ReutersPixsell
11.04.2011.
u 19:57

Prema pisanju njemačke stranice Transfermarkt.de, među velikim je Bayernovim željama za iduću sezonu i naš Dejan Lovren.

Hrvatski bi reprezentativac konkurirao za poziciju desnog stopera i braniča. Prema nekim nagađanjima, kapetan Bayerna Phillip Lahm preselio bi se na lijevu stranu, dok bi Lovren igrao na desnoj. U Njemačkoj bi iduće sezone mogao završiti i Ivan Perišić, koji kaže:

– U odličnoj sam formi, no ne zabijam golove za skaute iz Dortmunda na tribinama, već za Brugge.

Komentara 6

KA
karambita
21:05 11.04.2011.

Ako Bajern bude kupovao ovakove nesposobnjakovice, potonuce jos dublje

OB
-obrisani-
21:10 11.04.2011.

ova vijest je trebala biti za 1 april

MA
marko53
21:30 11.04.2011.

Nadam se da je istina. Bio bi osvježenje za sporu odbranu Bajerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije