Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI TEKST

Dejan Lovren poručio: Ovo je iživljavanje nada mnom, podržali ga Toni Cetinski i Ella Dvornik

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.04.2022.
u 17:30

"Neću dopustiti ovakvo iživljavanje mojim likom i djelom te ću poduzeti sve dopuštene pravne radnje kako bi se tome stalo na kraj! Vrijeđanje i ponižavanje nije sloboda govora."

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren oglasio se na Instagramu nezadovoljan člankom o njemu koji je objavljen na jednom hrvatskom portalu. Kaže da ne komentira što novinari pišu o njemu, no da ovaj put mora napraviti iznimku.

"Gdje je tu razumijevanje? Gdje je tu uvažavanje drugog načina razmišljanja? Nema ga u njihovim očima. Ja sam drugačije odgojen, odgojen sam da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali da je obitelj svetinja koju treba štititi. Stalo mi je i do svakog čovjeka s kojim mogu normalno popričati na ulici, kojem mogu navući osmijeh na lice jer dijelimo iste stavove, ali stalo mi je da vide da sam čovjek s vrlinama i manama", napisao je Lovren te dodao:

"Uglavnom, da se vratim na ovaj očajni provokatorski tekst s naslovnice i novinara koji nema ljudskosti napisati članak da iznese svoje mišljenje, ali bez da se ovako javno ponižava i vrijeđa druga osoba. Za mene tu prestaje svaka ljudskost. Neću dopustiti ovakvo iživljavanje mojim likom i djelom te ću poduzeti sve dopuštene pravne radnje kako bi se tome stalo na kraj! Vrijeđanje i ponižavanje nije sloboda govora."

U komentarima su se javili Ella Dvornik i Toni Centinski te Lovrenu dali podršku.

>> Pogledajte kako je bilo na promociji Zekine biografije

Komentara 87

PK
Posljednji Komšikanac
17:48 26.04.2022.

Hm, mogli ste napisati nekoliko rečenica o čemu je riječ. Ovako smo saznali samo da on nekog za nešto želi tužiti.

MA
Manolo46
21:44 26.04.2022.

Bitno je da je guverner DeSantis potpisao zakon prije 4 dana, tako da ovi što laju mogu još samo lajati. A Disney ne samo da nije uspio u svom pokušaju ucjene, nego se sad morati plaćati porez u Floridi kao i ostali i neće više imati bjanko dozvole za gradnju nuklearki i slične privilegije, tako da će izgubiti milijarde. Nisu se trebali ići s rogatim bosti, Ron DeSantis nije Mitch O Conell ili neki drugi rinoceros. Čovjek je rekao lijepo da i sam ima troje djece stare 2,3 i 4 godine i da nije ni njemu svejedno s osobnog stajališta. Stvarno je to čudno, da se izrađuju kurikuli za djecu od 5 do 8 godina gdje im se prikazuje pornografija a roditelji o tome ne smiju ništa znati. To nisu čista posla.

Avatar decani
decani
17:55 26.04.2022.

Tako je Dejane! Reci ti njima pa nek pate i kmece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije