Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool

Dejan Lovren ostao vjeran redsima, imat će tjednu plaću od 118.000 eura

Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16 Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match  Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
28.04.2017.
u 12:38

Trener Jürgen Klopp bio je posebno zadovoljan što je jedan od njegovih glavnih igrača produžio vjernost klubu s Anfielda

Dejan Lovren potpisao je novi ugovor s Liverpoolom. Nakon višemjesečnih pregovora hrvatski reprezentativac potpisao je za redse do 2021. godine. Lovren bi tjedno navodno trebao zarađivati 118.000 eura.

Hrvatski igrač je u Liverpoolu već tri sezone i za to vrijeme je igrao 105 utakmica i zabio četiri pogotka. Trener Jürgen Klopp bio je posebno zadovoljan što je jedan od njegovih glavnih igrača produžio vjernost klubu s Anfielda.

- Ovo je poseban dan za mene i moju obitelj - izjavio je Dejan Lovren nakon što je potpisao novi ugovor.

- Danas sam najsretniji čovjek na svijetu, to je kao ostvarenje sna. Uvijek mi je bio san ostati dugo u klubu kojeg volim, a to je Liverpool - rekao je Lovren i dodao:

- Klub mi vjeruje kao i navijači, a to poštujem!

Komentara 4

SV
stjepan v.
23:52 01.05.2017.

dobro za lovrena. inace nije za njega brza engleska liga. posto ga trener obozava to jos bolje za njega.

KU
kupatilo
13:22 28.04.2017.

I trebas biti sretan a jasam sretan otkako nisi u repki.Nema ko da napravi penal nema ko da stavi u samsu protivnika i nema ko da pliva u prazno.Ali engleska je engleska.Tamose tako i tako lopta samo nabija a tusi odista dobar i zatosi i osto.

ZV
Zvolen3
12:50 28.04.2017.

Da mi je znati tko placa ovakve antitalente ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije