Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli na Anfield

Dejan Lovren od sljedeće sezone u Liverpoolu!?

Dejan Lovren
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.05.2014.
u 13:55

Spomenimo i da je prema pojedinim izvorima Lovrenov transfer gotova stvar te da se hrvatski branič nakon Svjetsko prvenstva više neće ni vraćati u Southampton

Dejan Lovren početkom ove sezone iz Lyona je prešao u Southampton, a već u debitantskoj sezoni oduševio je navijače, stručnjake i medije. Odličnim igrama zaslužio je velike pohvale, a u brojnim izborima proglašen je u idealnu momčad Premiershipa.

S toga ne treba čuditi da je na sebe navukao interes brojnih klubova, a prvo se javio Manchester United. No, prema posljednjim informacijama s Otoka, u utrku za hrvatskog braniča uključio se i Liverpool. Brendan Rodgers želi nadograditi momčad da bi sljedeće sezone ponovno konkurirao za naslov prvaka, a pojačanja u obrani su mu nužna. Stoga u Lovrenu vidi idealno rješenje, a s njim iz Southamptona želi povući i veznjaka Adama Lallanu. Za njih dvojicu, pišu engleski mediji, spreman je ponuditi oko 50 milijuna eura.

Spomenimo i da je prema pojedinim izvorima Lovrenov transfer gotova stvar te da se hrvatski branič nakon Svjetsko prvenstva više neće ni vraćati u Southampton.

>>Lovren je najbolji stoper kojeg je Southampton ikad imao

>>Lovren jedini branič među 10 najboljih pojačanja Premiershipa!

Komentara 2

CA
canon60
17:01 17.05.2014.

Da je došao zimus, Liverpool bi bio prvak. Skrtel je prevelika rupa u obrani.

DA
davos24
17:16 17.05.2014.

bravo Lovren, a onaj gol Walesu je potez godine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije