Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJENIK LOVREN:

Nismo prestali vjerovati, zaslužili smo ovu pobjedu!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.04.2016.
u 23:30

'Stvarno smo loše krenuli, ali pokazali smo karakter, nikad nismo prestali vjerovati! Bila je ovo sjajna predstava svakog igrača.'

Dejan Lovren imao je težak tjedan, izbačen je iz reprezentacije i ne putuje na Europsko prvenstvo u Francuskoj iako je daleko najbolji obrambeni igrač s hrvatskom putovnicom, ali poslije gola vrijednog polufinala Europske lige svakako mu je lakše.

- Ovo je bila jedna od najboljih utakmicu u posljednje dvije ili tri godine za nas. Na poluvremenu smo rekli da nemamo što izgubiti, zaslužili smo slaviti - rekao je Lovren nakon utakmice u kojoj je njegovim golom Liverpool pobijedio Borussiju Dortmund 4:3 i izborio polufinale Europske lige.

Nije stao na tome...

- Stvarno smo loše krenuli, ali pokazali smo karakter, nikad nismo prestali vjerovati! Bila je ovo sjajna predstava svakog igrača.

>> Dejan Lovren u čudesnoj večeri na Anfieldu odveo Liverpool u polufinale!

Komentara 15

ZO
zoom
08:06 15.04.2016.

posrećilo mu se pa je zabio taj 1 gol, ali on je STOPER i njegov osnovni zadatak je bio sačuvati mrežu liverpoola...a dobili su čak 3 komada!!!!! tako da bajke o lovrenu kao super igraču ispadaju više nego smiješne jer on nije napravio ono što je trebao - loše je igrao obranu skupa s još trojicom igrača obrane i time je pokazao da on u reprezentaciji na toj poziciji neće biti veći gubitak!

RU
RUKOMET333
23:40 14.04.2016.

vec dao interviju za VL

SA
santos008
08:09 15.04.2016.

Uvijek sam bio protiv Cacica kao trenera,pa sam i sada,ali ne bi smio dozvoliti Lovrenu da se primakne Reprezentaciji.Konacno ako je Lovren tako dobar od kud primise tri gola kod kuce.Bilo kako bilo Lovren ne bi smio igrati za Hrvatskuku ,reda mora biti i basta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije