Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRENDAN RODGERS:

Dejan Lovren je pokazao da će biti organizacijski vođa u Liverpoolu

Dejan Lovren
PA/Pixsell
18.08.2014.
u 13:30

- Odigrao je izvrsno, premda je nezgodno igrati protiv bivšeg kluba - kazao je trener Redsa.

Dejan Lovren debitirao je u engleskom prvenstvu baš protiv svog bivšeg Southamptona i njegov Liverpool ostvario je pobjedu od 2:1, ali nije bilo ni najmanje lako. Nitko ne bi osporio ni eventualni remi jer sveci su ga zaslužili.

- Dejan Lovren je odigrao izvrsno, premda je uvijek nezgodno igrati protiv bivšeg kluba. Lovren se jako dobro nosio s time i pokazao da je organizacijski pravi vođa Liverpoola - rekao je trener Brendan Rodgers.

I to je odlična vijest za našeg reprezentativca, koji je sjajno prihvaćen u Engleskoj, a to vraća kroz igre. Stvarno je protiv Southamptona držao obranu svoje momčadi.

>> Liverpool teško slavio na Anfieldu, Lovren dobio zvižduke

Komentara 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:38 18.08.2014.

Malo je lutao, ali na kraju nije bilo lose. Idemo dalje Dejane.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:12 19.08.2014.

Dejan Lovren je rođeni bosanac koji če sigurno igrati važnu ulogu u Liverpool FC..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije