Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za Madrid

Dejan Lovren dobio posebne kopačke za finale Lige prvaka

Dejan Lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
24.05.2019.
u 11:59

Za trofej pobjednika najelitnijeg europskog klupskog natjecanja igraju nogometaši Tottenhama i Liverpoola

Finale Lige prvaka igra se 1. lipnja na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Za trofej pobjednika najelitnijeg europskog klupskog natjecanja igraju nogometaši Tottenhama i Liverpoola.

U tijeku su pripreme za taj dvoboj, a menadžeri Pochettino i Klopp na teren će izvesti najjače sastave.

Dejan Lovren
1/11

Ponovno će jedan Hrvat biti sudionik finala. Dejan Lovren bit će na Kloppovu popisu.

Hrvatski reprezentativac na Instagramu se pohvalio novim kopačkama posebno izrađenim za madridski dvoboj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@pumafootball 🔥🇭🇷

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

>> Vrijednost hrvatskih reprezentativaca pogledajte u video na vrhu teksta

Komentara 2

Avatar dzambo
dzambo
19:25 24.05.2019.

Na sto se sve sveo Nogomet od nekadasnjih sjajnih dana i igranja Nogometa....sve je to sad pretvorito u veliki biznis a najmanje ima Nogometa....ima Nogometa ALI dok se prvo nepopune sa lovom svi ''okolo'' koji prije nisu toliko zaradjivali na nebitnim stvarima tek onda pocinje tekma...''sarene'' reklame trepte okolo i neznas sta ti vise smeta te reklame il sarene laze na terenu...reklame na dresovima jos ce malo biti 90% sadrzaja kompletnog dresa...kopacke svih boja....a jedni te isti su uvijek vrhu...i umjesto da LP bude bas ono sto znaci LIGA PRVAKA ubacuju se u nju cak i oni sa 5. mjesta iz domacek prvenstva ''nevjerojatno''...i jedan klub iz zemlje il drzave al u njemu igraju 70% igraca koji nemavaju nikakve veze sa to drzavom kad se malo bolje pogleda....cak su i mreze golova ''sarene'' ma svih boja...svi okolo mlate veliku lovu a to na ''srecu'' placaju bas oni koji ih to nije kostalo kao sad kad su ISTO gledali NOGOMET...

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:40 24.05.2019.

Na tribini moze sjediti i u tenisicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije