Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVETKA I DALJE ODJEKUJE

Defoe oduševljen, Kranjčaru pohvale sa svih strana

Tottenham_Wigan
Pixsell
23.11.2009.
u 11:02

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u 13. kolu engleske Premier lige bio je Niko Kranjčar koji je svoju kvalitetnu igru u nestvarno visokoj 9:1 domaćoj pobjedi Tottenhama nad Wiganom okrunio golom.

Kranjčar je odigrao svih 90 minuta, kao i Vedran Ćorluka u redovima Spursa, a obojica su svoje uloge odradili kvalitetno. Sky Sports i Times su Kranjčarovu izvedbu ocijenili osmicama, dok je Ćorluka ocijenjen za nijansu slabije, sedmicom od Timesa. Sky ga je ocijenio s osmicom.

Strijelac nevjerojatnih pet golova Jermaine Defoe ponio je epitet igrača utakmice, a savršenu desetku dodijelili su mu Times i The Sun.

Arsenal Eduarda da Silve poražen je u subotu na gostovanju kod Sunderlanda 0:1, a Sky Sports i Times su hrvatskog reprezentativca (igrao do 71. minute) sukladno njegovu blijedom izdanju ocijenili peticom.

Ivana Klasnića su ocijenili šesticom za igru od 66. minute u domaćem 2-0 porazu svog Boltona od Blackburna.

Hvalospjevi na Nikin račun

Engleski dnevnik London Evening Standard donosi naslov "Kranjčarovom vještinom Spursi na devetom oblaku", jasno aludiravši na devet postignutih golova Spursa.

"Blistava igra Hrvata sugerira da bi mogao imati važan utjecaj na klub u potrazi za mjestom u Ligi prvaka sljedeće sezone. Njegov je gol nagrada za predstavu prožetu vještinom i kreativnošću na lijevom boku i u sredini vezne linije. Ako Kranjčar može ovakvu formu prezentirati na regularnoj bazi, tada će se 2.5 milijuna funti vrijedno pojačanje iz Portsmoutha pokazati jednom od najmudrijih investicija Harryja Redknappa nakon njegova dolaska na White Hart Lane”, piše novinar London Evening Standarda Tom Collomosse.

Defoe ipak strijelac pet golova

- Bilo je kao u snu. Briljantno – rekao je Jermain Defoe, peterostruki strijelac, sa 11 postignutih golova prvi na ljestvici najboljih premierligaških golgetera.

- Suigrači nisu mogli vjerovati. Gledao sam prema menadžeru Redknappu. I on je bio šokiran. Naša preciznost i svi golovi koje smo zabili, bilo je nevjerojatno.

- Moj me sponzor opskrbio novim parom kopački, zelenih. Obukao sam ih u svlačionici, no pomoćni trener Clive Allen počeo se šaliti na njihov račun pa sam ih skinuo i obukao stare, ružičasto-srebrne. Na kraju sam u njima zabio pet golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije