Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Defoe: Ne smijemo prodati Modrića, on je nezamjenjiv

\'Chelsea\'s Frank Lampard (left) and Tottenham Hotspur\'s Luka Modric battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
23.05.2012.
u 13:06

– Svakoj je momčadi najvažnije zadržati ključne igrače. Kod nas su to Modrić i Bale

Nogometaš Tottenhama Jermain Defoe nalazi se u kampu engleske reprezentacije gdje se priprema za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. No i dok je s reprezentacijom, ne prestaje misliti na klub, u kojem mu situacija i nije najsjajnija jer mu nedostaje minutaže.

– Teško mi je to komentirati. Nikada nisam rekao da želim otići iz Tottenhama, jedino sam rekao da bih volio više igrati. Napadaču je važno da u kontinuitetu utakmica uhvati pravi ritam. Kako se sezona bližila kraju, ja to nisam imao. Sada ću se koncentrirati za nastup na Europskom prvenstvu, a nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Osvrnuo se na napise kako će Luka Modrić napustiti klub.

– U nogometu nikada ne znate što će se dogoditi. Svakoj je momčadi najvažnije zadržati ključne igrače. Kod nas su to Modrić i Bale. Njih su dvojica nezamjenjiva za Tottenham, stoga bi bilo vrlo važno zadržati ih u momčadi. Ako želimo napraviti odlične rezultate, ne smijemo ih pustiti – rekao je Defoe.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mikimilane
18:47 23.05.2012.

luka je najboji igrač u engleskoj, mislim da mu je mjesto u realu..da tamo postane prvak europe.. bio bi treći hrvat kojem je to uspjelo u dresu reala i 4 hrvat u dresu najvećeg kluba na svijetu u prošlom stoljeću... a tko je najveći igrač u prošlom stoljeću na ovim prostorima možete i vi odlučiti na exyunogomet blogspot, a uz to saznati i mnogo zanimljivih priča..

Avatar Idler 3
Idler 3
21:32 23.05.2012.

Još jedan u nizu koji pojma nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije