Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLAMENGO POKAZAO INTERES

Deco: Želim napustiti Chelsea i vratiti se u Brazil

Deco
Reuters
02.03.2010.
u 11:36

Chelseajev vezni nogometaš Deco, koji je za reprezentaciju Portugala odigrao 71 utakmicu, spreman je napustiti redove vodeće engleske momčadi te se vratiti u Brazil.

Po završetku Svjetskoga prvenstva u JAR-u (11. lipnja - 11.srpnja) Deco će obznaniti kraj reprezentativne karijere, a potom se vratiti u rodnu državu.

Deco je, naime, rođen u São Bernardo do Campu u kolovozu 1977. godine, a portugalsko državljanstvo uzeo je 2002. za igranja u Portu, s kojim je dvije godine kasnije osvojio Ligu prvaka.

- Želim se vratiti u Brazil. Preda mnom je još nekoliko godina igranja nogometa na najvišoj razini, a želim ih odraditi u blizini svoje djece. Idealno bi bilo otići nakon SP-a, a o tome već razgovaram s Chelseajem - kazao je Deco.

Navodno je Flamengo već iskazao interes za njegovim dovođenjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije