Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka postala hit

Pogledajte kako je dečko iznenadio jednu od najatraktivnijih sportašica!

Thaisa Menezes
Foto: Instagram
1/6
27.12.2015.
u 15:41

– Kada sam čula što je rekao, uz moju omiljenu pjesmu u pozadini, počela sam plakati od sreće

Brazilska odbojkašica Thaisa Menezes prije nekoliko dana doživjela je iznenađenje koje će pamtiti cijeli život. Njezin dugogodišnji dečko Guilherme Torrigo Pallesi zaprosio ju je tijekom utakmice, a cijela dvorana i njezine suigračice nisu skrivali oduševljenje.

Jedna od najatraktivnijih odbojkašice zaplakala je od sreće i, naravno, pristala na brak.

– Kada sam ga vidjela, bio je to čudan osjećaj. Suigračice su mi rekle da moram pozorno slušati. Kada sam čula što je rekao, uz moju omiljenu pjesmu u pozadini, počela sam plakati od sreće. Oduvijek sam sanjala o obitelji, a sad će mi se to i ostvariti. Zaista sam presretna zbog toga – rekla je oduševljena Thaisa.

Menezes ima 28 godina i vrlo je uspješna u odbojci. Igra za brazilsku reprezentaciju, a osvojila je zlato na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu, a uz to ima, između ostalog, i dva svjetska srebra.

>>Atraktivna Ana Ivanović napravila je selfie godine u haljini ispod koje nema grudnjak!

Komentara 6

IM
Immanuell
08:29 28.12.2015.

Najjači su mi ti koji tako privatnu i važnu stvar iznesu na ulicu da svi vide i čuju (valjda, ako nisi ispričao nekome, ko da i nisi)..... Isto je tako ona mogla reći i ne uz scenu koju bi on pamtio cijeli život kao nešto najneugodnije što je ikad u životu doživio. Nikad nisam i neću razumjeti pozadinu ljudske gluposti u slučajevima javne prosidbe na mikrofon pred masom nepoznatih ljudi.

Avatar TucTuc
TucTuc
00:11 28.12.2015.

Sretno!!!

DA
davidbraco
13:33 28.12.2015.

Bicepsi su joj super!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije