Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLFER

Dečko Ane Ivanović osvojio Autralian Open

Ana Ivanović
Reuters
06.12.2009.
u 10:26

Adam Scott (29), dečko lijepe srpske tenisačice Ane Ivanović (21), osvojio je Australian Open, prvi turnir u svojoj rodnoj zemlji u karijeri.

Otkako se profesionalno počeo baviti golfom 2000. godine, Scott je osvojio ukupno 15 turnira, a na turniru u Novom Južnom Walesu koji ne spada u kategoriju najjačih svjetskih turnira (poput onih na PGA Touru ili European Touru) nadjačao je Stuarta Appelbyja za pet udaraca.

- Uvijek sam mislio da ću dočekati svoju priliku. Zaista sam radio naporno iako su mi rezultati loši cijele sezone. Ali rad se sada isplatio. Ovo je za mene vrlo poseban trenutak i ovaj ću osjećaj pamtiti cijeli život – rekao je Scott, koji je u vezi s Ivanović od početka godine.

Bivša najbolja tenisačica ATP ljestvice i prošlogodišnja pobjednica Roland Garrosa tijekom godine je u nekoliko navrata pratila Scotta na njegovim turnirima diljem svijeta, a da li je bila uz njega i u Australiji, nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije