Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRENTFORD

Debitanti u Premiershipu slavili nad Arsenalom!

Premier League - Brentford v Arsenal
David Klein/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
13.08.2021.
u 23:22

Povijesni prvi pogodak za "pčele" u Premiershipu postigao je Španjolac Sergi Canos u 22. minuti. Za 2-0 je u 73. minuti pogodio danski reprezentativac Christian Norgaard

Nogometaši Brentforda nisu mogli bolje zamisliti svoj debi u engleskoj Premier ligi, u kojoj su na otvaranju sezone pred svojima navijačima svladali Arsenal s 2-0 (1-0).

Povijesni prvi pogodak za "pčele" u Premiershipu postigao je Španjolac Sergi Canos u 22. minuti. Za 2-0 je u 73. minuti pogodio danski reprezentativac Christian Norgaard.

U subotu će biti odigrano sedam od preostalih devet utakmica prvog kola, a sastaju se: Manchester United - Leeds (13.30 sati), Burnley - Brighton, Chelsea - Crystal Palace, Everton - Southampton, Leicester - Wolverhampton, Watford - Aston Villa (sve u 16.00) i Norwich - Liverpool (18.30).

U nedjelju će kolo zaključiti Newcastle - West Ham (15 sati) i Tottenham - Manchester City (17.30).

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Marko5
09:34 14.08.2021.

Treba mijenjat i trenera i pola ekipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije