Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIROTI BOGATAŠ

De Gea uhvaćen u krađi – krafne

david de gea
NPH/Pixsell
30.09.2011.
u 11:19

Vratar Manchester Uniteda David de Gea uhvaćen je u supermarketu Tesco u trenutku kada je ukrao krafnu.

Vratar Manchester Uniteda David de Gea uhvaćen je u supermarketu Tesco u trenutku kada je ukrao krafnu. Mladi Španjolac s dvojicom prijatelja u dućanu se poslužio krafnama nakon čega se, a da nije platio, uputio prema izlazu. Zaštitari Tesca brzo su intervenirali i zaustavili "krađu". Cijeli događaj ostao je zabilježen na nadzornim kamerama. Policiju ipak nisu zvali pa će tako De Geina avantura ipak proći bez težih posljedica.

Zaštitar je španjolsku trojku zaustavio na izlazu i odveo ih u posebnu prostoriju. Iz Tesca nisu htjeli imenovati De Geu, ali je glasnogovornik trgovačkog lanca potvrdio za The Sun:

– Naša je zaštitarska ekipa razgovarala s mušterijom i problem je riješen.

Ostaje pitanje zašto se nogometaš koji zarađuje oko 70.000 funti tjedno doveo u ovako neugodnu situaciju, a sve zbog jedne krafne.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:23 30.09.2011.

sto zasistar ne hvata ove njegove crnce koji doslovno dolaze na dorucak u tesco ili sainsburys. svako jede, evo juce sam ja otkinuokomad cokolade i pojeo, neki dan bila otvorena bombonjera, pola pojedena i ova tegoba sto je bila samnom uza dva . nego valjda ovaj security prepozno degeu pa se htio napravit frajer kao da ga izblamira.

OB
-obrisani-
13:32 30.09.2011.

hihihhi pa taj je golman kasirao u utorak od malog i beznacajnog basela-3-krofne, hihihihi i mogu ovi iz mancestera bogu hvalit da nisu izgubili od bazela, koji je vodio do 90 minute 3:2, a osim toga promasili su i 3 stopostotne sanse-

OB
-obrisani-
13:29 30.09.2011.

hihihhi a jesu ili nisu pronasli \"krafnu\" kod njega-znamo iz novina i tv: da onaj ko je nekog ubio-a to su vidjeli svi prisutni-nije kriv ako mu murija ne pronadje \"oruzje\"-to sta su vidjeli svi da je pucao-ne vrijedi nista ili znaci jednu nulu za muriju i sud-jesu ili nisu pronasli krofnu kod golmana??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije