Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA U FINALU

De Bruyne u problemima pred Euro: Napukla mu nosna i jagodična kost

Champions League Final - Manchester City v Chelsea
Michael Steele/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.05.2021.
u 13:35

"Moja dijagnoza je akutna fraktura nosne kosti i lijeve jagodične kosti. Sad se osjećam dobro. Naravno da sam još uvijek razočaran jučerašnjim danom, ali vratit ćemo se", napisao je sjajni vezni igrač Manchester Cityja na svom Twitter profilu

Belgijski nogometni reprezentativac Kevin De Bruyne objavio je u nedjelju da mu je u subotnjem sudaru s braničem Chelseaja Antoniom Rudigerom u finalu Lige prvaka napukla nosna i jagodična kost.

"Moja dijagnoza je akutna fraktura nosne kosti i lijeve jagodične kosti. Sad se osjećam dobro. Naravno da sam još uvijek razočaran jučerašnjim danom, ali vratit ćemo se", napisao je sjajni vezni igrač Manchester Cityja na svom Twitter profilu.

U 55. minuti utakmice De Bruyne i Ruediger su se sudarili glavama pri čemu je deblji kraj izvukao belgijski nogometaš, koji je u suzama napustio teren, shvativši da nije u mogućnosti pomoći svojim suigračima u najvećoj utakmici koju su mnogi od njih igrali prošle večeri u Portu, koja je završila pobjedom Chelseaja 1-0.

Kao što je njegov izlazak iz igre bio velik udarac za Manchester City, De Bruyneova ozljeda mogla bi imati jednako negativan učinak i na belgijsku nogometnu reprezentaciju koju već za 13 dana očekuje prva utakmica u skupini B Europskog nogometnog prvenstva protiv Rusije u Sankt Peterburgu. U skupini su još Danska i Finska.

Trenutačno nije poznato koliko će De Bruyneu trebati za oporavak i hoće li mu liječnici dopustiti nastup na Euru s obzirom na osjetljivu prirodu zadobivenih ozljeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije