Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA
Povratak na članak

Šuker o Superligi: 'Dvanaest klubova ne može kontrolirati čitav europski nogomet'

U novom natjecanju sudjelovali bi španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, te talijanski Juventus, Milan i Inter.

Komentari 18

YO
yopi
17:33 19.04.2021.

Jesam li ja jedini koji mrzi UEFU/FIFU i ovu Superligu?Tu se sada UEFA nesto pravi pametna a oni su dopustili da nogomet postane privatna firma kojom upravljaju seici i milijarderi kojima je nogomet igracka

VL
DU
Deleted user
17:08 19.04.2021.

Veliki klubovi su u velikim financijskim problemima i dugovima. Tvrtka koja je inicirala Superligu obećala im je dati 60 milijardi dolara za prava na prijenose i ostala dppnzorstva, reklame, itd. Šefovi klubova u velikim dugovima(navedeni klubovi) bi jednim potezom pera riješili probleme solventnosti i uništili nogomet. Ove klubove izbaciti iz svih natjecanja dvije godine, a ne treba sankcionirati igrače jer oni ni občemu ne odlučuju. Vratiti stari oblik lige prvaka, da samo prvaci mogu biti u ligi prvaka, a ne po četiri pet klubova iz pojedinih država lige petice. Njemački klubovi su solventni i u krizi i nisu pohrlili za ostalima. Bravo DFB.

VL
VA
vapor
17:04 19.04.2021.

Ajde da i od Šukera čujemo nešto pametno.

VL
Avatar salaso
salaso
18:32 19.04.2021.

Englezi prave brexit i u nogometu....nema tu švaba i francuza..

VL
BR
Branitelj2020
17:07 19.04.2021.

Koje licemjerje UEFE .Do danas su stalno vikali da politika i političari se ne smiju miješati u nogomet a danas pozivaju Johnsona i Makrona da uguše osnivanje Super lige.

VL
SC
Serious_Callers_Only
11:52 20.04.2021.

Podsjetnik da je potpisala i Barca. Klub koji se uvijek prikazivao kao bolji od kraljevskog, i koji godinama nije imao reklamu na dresu.

VL
BE
bezveze
20:06 19.04.2021.

Bilo bi dobro da ta liga broji bar 50 klubova. Onda bi Dinamo svako proljeće bio u Evropi

VL
PO
pointmaker
23:45 19.04.2021.

Pa utakmice najvecih se i gledaju najavljuju danima unaprijed, tu je interes tribina a time i kapitala. Sto ce veliki igrat protiv nekog seoskog kluba. U selu ce poslije biti dernek ali to je sve.

VL
SE
seleng
05:43 20.04.2021.

Dvanaest Clubs ne zele kontrolirati citav Europski nogomet. Oni osnivaju svoju Ligu bez clanstva u UEFA kao i FIFA. Ni FIFA ni UEFA nisu vlasnici prava na Nogomet. Samo su pokrovitelji natjecanja izmedju njihovih clanova od kojih dobro zaradjuju. Akoko Super Liga direktno zaposljava igrace bez Managers i izbaci robovlasnicki nacin prodaje (kao stoku) igraca i uvede nova pravila koja ce biti pravednija za sve koji se tu takmice, onda tu UEFA I FIFA mogu samo lajati. UEFA moze uvesti registracije za igrace koji poslije mise igraju nogomet negdje u parku.

VL
Avatar dystopia
dystopia
17:47 19.04.2021.

Kakav naslov?! Baš ste jadni..

VL
SL
slavenZadravec
18:42 19.04.2021.

Nogomet je ogroman posao i treba ga voditi i procjenjivati na taj način, a ne se praviti kako se radi o nečemu od općeg ili nacionalnog interesa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.